Eén groente, veel mogelijkheden

We herkennen het allemaal: je koopt een pompoen die je niet volledig nodig hebt voor het recept, een bloemkool is toch veel te groot voor jou alleen. In deze kookles zetten we twee groenten van het seizoen centraal en verwerken we deze in verschillende gerechtjes. Zo maak je bijvoorbeeld met pompoen een heerlijke soep, een wafeltje of een smakelijke chili.

Locatie

Sint-Katelijne-Waver 2860 Midzelen 't Grom

We herkennen het allemaal: je koopt een pompoen die je niet volledig nodig hebt voor het recept, een bloemkool is toch veel te groot voor jou alleen, de courgetteoogst is dit jaar goed gelukt of je gewoon ook wel eens iets anders klaarmaken met die vertrouwde kool. Hoe kunnen we seizoensgroenten verwerken tot verschillende heerlijke gerechtjes? In deze kookles zetten we twee groenten van het seizoen centraal en verwerken we deze in verschillende gerechtjes. Zo maak je bijvoorbeeld met pompoen een heerlijke soep, een wafeltje of een smakelijke chili.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

lid Gezinsbond betalen 3 euro, niet-leden Gezinsbond betalen 5 euro

Inschrijven

inschrijven per mail naar els@gezinsbondskw.be

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Zo Nov 10
Locatie

Sint-Katelijne-Waver

Za Nov 23
Locatie

Onze-Lieve-Vrouw-Waver